cir zeluca, gastritis, hemoroidi, propolis, polen, lekovito bilje

Godina 2020. je jubilarna, tridesetogodišnjica "Lekmed Pharmaceutical."  Rizikujući da delujemo neskromno, moramo reći da smo rezultatima prevazišli i sopstvena očekivanja.

    Želimo da i sa Vama podelimo zadovoljstvo, pa ćemo Vas ukratko informisati o aktivnostima nase kuće. Iskustvo nam govori da će te sigurno biti zaintesovani kao i mnogobrojni poznavaoci našega rada.


    Lekmed Pharmaceutical je ustanova koja se bavi istraživačko-razvojnim radom u oblasti dijetetike, zasnovanog na proučavanju i primeni bioaktivnih supstanci iz pčelinjih produkata i lekovitog bilja. Naravno,  po biološkim zakonitostima ali najsavremenijom tehnologijom.To je zapravo tim mladih stručnjaka okupljenih oko zajedničke ideje da svojom oštroumnošću, znanjem i veštinom omoguće  običnim ljudima da lako i uspešno utiču  na svoje zdravlje. Da na taj nacin spreče  prevremeno starenje organizma, produže život i to ne samo kalendarski, već period najveće vitalnosti, plodnosti i kreativnosti - one kvalitete zbog kojih i želimo da živimo što duže.

    Stručnjaci "Lekmed Pharmaceutical", razlikuju se od nas većine ljudi, koji "od drveta ne vide šumu." Nosioci su visokog savremenog obrazovanja ali i izuzetne sposobnosti da osluškuju prirodu. I, vremenom, kako je to za naučnike uobičajeno, skromno u miru i tišini razvili su projekat "Lekmed" i artikulisali ga kroz program dijetetskih preparata...

    Na sledećoj strani predstavićemo Vam naš "prvenac", preparat na koji smo posebno ponosni - po kome je naša kuća i dobila ime