ulkus, gastritis, duodenum, zadah, med, pcele, karijes, paradontopatija, fistule, fisure, helicobacter, lekmed
 
LEKMED premium

Blagotvorni dijetetski proizvod na bazi pcelinjih produkata i lekovitog bilja: ekstrahovan propolis, pcelinji vosak i polen birane grupe bilja u etanolnom rastvoru delova istih biljaka. Sadržaj finalnog proizvoda predstavlja spektar prirodno izdvojenih esencijalnih bioaktivnih supstanci - hranljivih materija, vitamina, fermenata, fito-hormona, enzima, antioksidanata, flavonoidnih jedinjenja...
Osnovna namena mu je dopuna dijetetskom režimu kod gastritisa, cira želuca i dvanaestopalacnog creva.
U širem smislu LEKMED premium ima i niz pratecih aktivnosti, tako da veoma uspešno rešava probleme pocev od promena na sluznicama probavnog trakta poznatog i nepoznatog porekla: zadaha, gljivicnih oboljenja usta, karijesa, paradontopatije, grceva-bolova u želucu i crevima, hiperaciditeta, pa sve do hemoroida, analnih fistula i fisura.
Pre nekoliko godina uradeno je ispitivanje kojim je potvrdeno baktericidno dejstvo LEKMED premium-a prema Helicobacter pylori. (To je bakterija, koju vecina strucnjaka danas smatra odgovornom za izazivanje cira. Za ovo otkrice australijski naucnici Barry Marshall i Robin Warren, dobili su Nobelovu nagradu za medicinu pocetkom osamdesetih godina.) Tako su verifikovane mnogobrojne povratne informacije korisnika, o smanjenju tegoba i povlacenju ulkusne bolesti.
Preparat dakle, ispoljava baktericidno, protiv-upalno, antivirusno, fungicidno, lokalno anestezirajuce i regenerativno dejstvo na sluznice želuca i duodenuma. LEKMED premium predstavlja cist prirodni antibiotik, deluje na preko sto mikroorganizama, a spektar dejstva su mu i mnoge gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, kao i gljivice. Izmedju ostalih bioaktivnih supstanci, dovoljno je reci, da vec samo blagotvorna flavonoidna jedinjenja svojim antiflogistickim efektom stimulišu regenerativne procese sluznice probavnog trakta i aktivira se dejstvo zaštitnih faktora, odnosno imunobiološki procesi.
Jednostavnim tretmanom od tridesetak dana preparat savršeno ucestvuje u trajnom zalecenju ili potpunom saniranju bolesti.
Statistka o uspehu preparata na bazi povratnih informacija od korisnika LEKMED premium-a, koja posle dvadesetdve godine postojanja podrazumeva uzorak od nekoliko desetina hiljada ljudi, namece zakljucak koji u ovom trenutku možemo doneti: Preparat je potpuno osvojio korisnike i apsolutno zauzima status prvog izbora u tretiranju navedenih tegoba ili bolesti.
LEKMED premium je ispitan,registrovan i zasticen proizvod pod stalnom kontrolom kvaliteta, kod ovlašcenih ustanova.